we will never walk alone .

Alla inlägg under augusti 2011

Av sofia kitterfeldt - 18 augusti 2011 18:45

Ja torsdag idag ja.. Varit i stan med lilla Mikaela, köpte en typ "halsduk" men den är inte en sån tjock men aja skitsamma! Har inte hänt mycket idag, varit med Mikaela hela dagen och bara tagit det chill, imon blir det kulturkalaset, nice! Ska färga håret imon med som ni kanske såg i videobloggen!? och SERIÖST har fått liksom 1 fråga? jag ser ju att det är folk som kollar bloggen, varför inte bara slänga iväg en liten komentar med en fråga? nånting måste det finnas som ni vill veta!? kom igen nu för fan! :D men nu ska jag dra mig från datan!


Puss.


 

Denna var det jag köpte :)

Av sofia kitterfeldt - 18 augusti 2011 16:01

Av sofia kitterfeldt - 16 augusti 2011 23:33

 


Nu kör vi folket! Ska ha en liten frågestund tänkte jag. Fråga exakt vad ni vill.. jag svarar på allt! verkligen allt! Passa på nu ;)


Puss.

Av sofia kitterfeldt - 13 augusti 2011 23:08

Chaaaaaaachaaaaa! haha omg.. ne inget fjortishej idag inte. Jag har tråkigt, riktigt tråkigt faktiskt.. sitter & dricker lite i mitt rum hahaha! jag saknar christopher med, fan.. menmen, ikke mycket man kan göra åt och rubriken till detta inlägg fattar bara min fruga haha. skulle ju träffat henne idag men hon hör ju inte av sig.. guuulligt! :(

ne men nu ska jag ut & röka, chilla på livet!


Puss.


 

Av sofia kitterfeldt - 13 augusti 2011 15:06

Godmorgon! Jag vaknade för typ någon timma sedan, men är astrött.. somnade vid typ 6 imorse, min tv funkar inte och jag måste somna med tv:n på egentligen men det gick ju inte så jag fick va vaken & vänta på att det skulle bli ljust ute så jag kunde somna haha! skev jag är.. idag blir det att träffa frugan, hoppas jag!


Puss.


Har sån jävla bildbrist med så niii vet!

Av sofia kitterfeldt - 12 augusti 2011 16:15

Av sofia kitterfeldt - 10 augusti 2011 12:55

Godmorgon, typ! Inte bloggat sen i typ måndags eller nått, täänkte blogga igår, men jag glömde haha asså jag och mitt minne asså, får la gå och kolla upp det hos en läkare eller nått snart! känner mig som doris i hitta nemo ibland! haha . jag och frugan har sneeeat på doris, hahahaha "fortsätt simma, fortsätt simma!" hahaha. nee men nu ska jag röka sedan blir det att träffa christopher :) skriver ikväll.. om jag kommer ihåg!


Puss.


 

Av sofia kitterfeldt - 8 augusti 2011 19:14

Heeeej folket!


Jag vet att jag inte bloggat på ett bra tag, men jag har inte varit hemma på en vecka typ.. drog upp till södertälje och hälsade på min bror & minna :) jag fyllde år i tisdgas med men inga grattis har man fått här på bloggen, fy er! :o just nu sitter jag hemma hos min älskling , hon plattar håret lite, sen ska vi dra till mig & hämta pengar sedan köpa massa gott :D haha nej inte alkohol! faktiskt.. 

så ikväll blir det en myskväll med frugan min! 

skriver imorgon eller nått , har inte mycket mer att säga just nu :)


Puss.


minnen <3  

Ovido - Quiz & Flashcards