we will never walk alone .

Alla inlägg den 25 maj 2011

Av sofia kitterfeldt - 25 maj 2011 21:28

Hihi Heeej!


Veet att jag är dålig på att blogga -.- menmen, can not help it (a)

Skitsamma! iallafall.. idag jobbade jag, så jävla tråkigt! det blåste ju förjävla mycket idag så stora jävla blommor hade vält på uteserveringen och man kan ju gissa vem som fick sopa upp all jävla jord!? precis.. lilla jag! och det va liksom inte bara en kruka som välte utan typ 3-4, så jävla mycket jord överallt.. suck!


Hmm.. inte hänt mycket mer idag faktiskt? jobbade från 09.00 - 15.00 , hade typ ingenting att göra haha så bara gick runt där, man ba uhm .. okaay? nee men alltså det enda jag gjorde va diska, torka bord, ta undan disk, servera, SOPA UNDAN FUCKING JORD! , och typ bara gick runt haha! just det.. jag rökte & drack kaffe med! hähä..


Va i stan idag med , köpte va jag trodde va en söt klänning men det var det ju inte, haha såg inte att det va typ som shorts där nere, men skitsamma det ser ut som en klänning så den lämnar jag inte tillbaka, haha pallar inte ränna i stan och leta efter något annat, försökte göra det med Zebbe förut, men gick inte alls bra! *sad face* .


Längtar till lördag också BY THE WAY! FEEEEEEEEST!! om det nu blir av.. haha. :(

Asså jag har typ damp nu.. ska ta bild på den där saken jag köpte & just det ja, köpte ett fucking dyrt halsband med, men fett värt pengarna faktiskt.. slänger upp bild på det med!


Now i'm going out and smoke! haha eller nått..


Halsbandet, fint va? ;)


Ersänn det inte ser ut som shorts där nere? haha men aja den e snygg & halsbandet passar asbra till denna :)


Peace.   

Ovido - Quiz & Flashcards