we will never walk alone .

Alla inlägg den 5 april 2011

Av sofia kitterfeldt - 5 april 2011 17:28

Jag har så tråkigt måste jag bara säga.. det är så himla dåligt väder. Vill ju inte ens ut på balkongen för att röka liksom.. Jättetråkigt verkligen när det regnar och blåser som fan!    Tänkte gå upp och sola faktiskt, men kom på att fötterna skulle bli lite blöta då! *Suck* .


Skulle egentligen med Zebbe & några till ner till Berg 211, men så duktig som Zebbe är så glömmer han att smsa och säga till mig.. Du är duktig du lilla Zebbinen!  


Ska nog ta och ladda ner någon bra film  och bara ligga & mya i sängen! Haha låter ju bra men ni fattar!  


Skriver imorgon babes!


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 5 april 2011 13:50

Heej sweeties!


Tisdag idag som alla vet, hoppas jag? ;) hehe ne men idag va jag i skolan (faktiskt) .. gjorde prov men vet inte om jag fick G ? Hade alla rätt utom på en liten skitsak, sen fråga en i klassen om jag fick G så fråga jag min lärare men hon svara inte haha så får fråga bengaloen imorgon! Känns så jävla skönt att bara ha 1 fucking prov kvar sen slipper jag gå dit mer!

Måste hitta en praktikplats kom jag på.. kommer ju gå bra! eller inte.


Men efter skolan drog jag direkt till tandläkaren. Mötte pappsen i stan , dom tog bort mina stygn från där dom tog bort tanden. Jag har haft sån jävla tandvärk så va tvungen att gå dit och kolla så att allt va som det ska.. Men dom sa det att det har börjat läka jättefint men det tar längre tid att läka för att jag röker osv.. inte bra!


Men ska fortsätta ta tabletterna som jag gör nu.. eller får ha typ ett "schema" för hur jag ska ta dom.. fast jag bara kör på haha! ;)


Nej nu har jag inte mycket mer att säga faktiskt.. inte hänt mycket mer idag.

Skriver ikväll!


 


Pussen.

Ovido - Quiz & Flashcards