we will never walk alone .

Alla inlägg under april 2011

Av sofia kitterfeldt - 18 april 2011 00:42

Hejsan svejsan!


Blev inte en sån tråkig söndag iallafall. Träffade en väldigt skön person! Som jag inte träffat på ett bra tag. Märkte nyss när jag va på toa att jag hade ett sugmärke på halsen haha vem kan ha gjort det? ;)


Iallafall.. hade tänkt komma hem till Big brother klockan 9, men blev vid halv 10 istället, haha dumma mig som inte kan passa tider! Menmen Annie åkte ut, WOHO! gillade inte henne, vet inte riktigt varför men hon är irreterande haha!


Laddade ner Eva&Adam den där filmen ni vet? Den är faktiskt gullig! hihi.


Nu ska jag ut och röka sedan blir det att vila ögonen lite!


Pussen.


Av sofia kitterfeldt - 17 april 2011 15:02

Tjaaabba!


Hejsan alla läsare! söndag idag då ja.. seg dag som alla jävla söndagar! brukar inte hända någonting.. tänkte dra upp och sola men så lat som jag är så blev det inget med det! :/


Idag har jag bara suttit hemma och kollat film, suttit & lyssnat på musik och sådär lite smått och gott! åt precis frukost med, eller ja det var middag för dom andra men frukost för mig hihi. Äta frukost klockan halv 3 typ haha bra där! Jag vaknade vid 9 idag btw, fattar inte vad som hänt, innan va jag uppe till 4-5 på morgonen och sov till typ 2 på dagen men nu somnar jag vid 12 och vaknar runt 9? fattar ingeeenting. Blir väldigt tråkigt för när jag vaknar tidigt somnar jag tidigt, bajs på det! ska försöka lägga mig sent idag.


Big brother idag klockan 9, vem håller ni på? ;) själv håller jag på Martin eller Simon, haha dom är så sköna!

Det är ju 3 nominerade idag med : Katerina, Madelene och Annie. Hoppas verkligen att Katerina eller Annie åker ut.. gillar ingen av dom. Innan hatade jag Madde men nu har jag börjat gilla henne lite!

Vi får väl se hur det går :)


Nu tänkte jag sätta telefonen på laddarn, den bara ligger och piper haha!

Så skriver senare!


Pussen.


Av sofia kitterfeldt - 16 april 2011 22:43

Hejjj !


Idag vid 1 ungefär drog jag från min lilla älskling! Är så himla trött, somna sent igår och vaknade rätt tidigt idag.. klockan är inte ens 11 än liksom! Får väl fortsätta kolla på Eva & Adam tills jag somnar haha.

Blää känner att jag behöver ta nya bilder till bloggen, har sådan himla bildbrist.. har inga batterier till kameran och orkar inte köpa nya haha! Så kommer slänga upp gamla bild här sålänge! :/


Haha förut så skulle jag & mamma beställa kläder från någon sida, kan skriva vad den heter någon dag, skiiit fina klänningar och underkläder! Hade redan beställt varsin klänning så ser jag sen att den jag beställde till mig va i liiite för stor storlek, skulle ha 32/34 men fick 40/42 haha lite stort kanske? men mamma ska ringa dit och kolla ifall hon hinner ändra det!


Men vad händer imorgon då? söndag imon, seg dag som alltid.. händer nog inget speciellt skulle jag tro.. men händer det nått sköjj så hör av er! :))


Tänkte glo på den gamla skitserien nu haha!


heh, skitbild men får duga!


Pussen. 

Av sofia kitterfeldt - 15 april 2011 19:36

Heejsan alla!


Sitter hemma hos en underbar person just nu, men säger inte vem  

Idag har inte hänt så mycket, vaknade vid tjugo i elva typ, sen kollade jag på tv & åt frukost :)) laddade ner "Eva & Adam" igår haha! Så kollade några avsnitt förut  


Sedan vid 4 drog jag då hit, så nu sitter jag hos denna sötnos! åker hem imorgon vid 11 kanske, ska ju vara barnvakt :/


Skriver senare eller imorgon.


Pussen. 

Av sofia kitterfeldt - 14 april 2011 11:41

nu drar jag iväg & solar!


skriver senare!


PUSSEN.

Av sofia kitterfeldt - 13 april 2011 16:22

Hej


det är faktiskt tråkigt att inte ha något att göra om dagarna när alla andra går i skolan!

va uppe på life förut och testade 5ans effekt på solariet, den va faktiskt bra, ska dit imorgon igen, har inga pengar så ska försöka få ut lite ur pappa haha :))

trodde den skulle vara som 4an faktiskt.. men icke, den va så bra så!

kollade precis på O.C .. ååh älskar den serien! så bra.

men jag vet fan inte vad som kommer att hända idag, tror det blir en hemmadag som igår hehe x)) natti ska ringa snart, åh har inte pratat med henne på en evighet känns det som :(( saknar henne!


skriver mer senare!


Pussen.


Av sofia kitterfeldt - 12 april 2011 23:44

Tjuuuu!


blev en liten tripp till life förut vid 10 över 8. hade inget bättre för mig så solade lite :) ska upp imorgon med och testa en ny styrka på solariet, får se om den är bra!

är väldigt trött så ska strax borsta tänderna & så och gå och lägga mig. vet inte riktigt vad som händer mer imorgon, ska tydligen vara dåligt väder då med så blir väl att dra snabbt till gymmet och sola sedan dra hem och bara glo på en bra film eller något sånt :)

jag skriver mer imorgon, är riktigt trött!


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 12 april 2011 18:18

tjooo bitches!


ligger i sängen och är helt seg, har inte gjort någonting idag typ. bara varit i skolan och fått G i matte, kan inte förklara hur glad jag är.. alltså äntligen! hihi.

jag funderade förut om jag ska ändra designen? men vet inte.. kommer bara bli fail liksom.. får se hur det blir med det :) om ni har förslag hur man kan ändra den så säg till!


just det ja.. en sak jag glömt berätta för er people! några personer i kortedala(även jag) håller på att ordna en fest. kommer att bli grymt, lokalen har allt.. dansgolv, rökrum, bar, garderob och ja allt man behöver liksom! så om ni vill komma så är det bara att höra av sig! om mer information så är det bara att fråga :))


fick reda på förut att jag ska vara barnvakt på lördag.. åt lilla elvis som är såå söt! ska passa han från typ 12- 18 eller 19. kommer vara en trött sofia efter det!


nej nu ska jag ta mig en cigarill.

skriver senare eller imorgon :)


 


haha mitt ansikte är ljusare än min kropp.. får fan ingen färg i ansiktet & på benen när jag solar, haha sjukt!


byye bitches!


Ovido - Quiz & Flashcards