we will never walk alone .

Alla inlägg under april 2011

Av sofia kitterfeldt - 7 april 2011 17:14

Finns så otroligt mycket omogna folk i denna värld.. tyvärr!

Har fått några frågor men tänker inte ens svara på dom, tog bort dom direkt.. så omogna saker att skriva? Orka slösa tid på att skriva sådant som ni nu skrev!

Och att det finns folk som fejkar en!? En tjej eller kille? Hade gjort en fejk av mig på facebook, moget?? Men den togs bort som tur var.. människan hade tagit bilder av mig och satt in där.. seriöst hur ORKAR man!!?


Aja skitsamma.. inte mycket jag kan göra åt saken.


Snart kommer zebbe hit på en snabb fika sedan drar vi till Radar med Emma & några till, vet inte exakt vilka. Ska på något typ möte eller något höhö!

Har förövrigt inte gjort mycket alls idag.. bara varit i skolan, gjort prov som jag klarade.. så skönt! SISTA PROVET WOHO! Har bara ett häfte jag ska göra klart sedan är jag godkänd i matte! :D


Nu måste jag sätta på kaffe innan Zebbe kommer!

Skriver senare eller imorgon!


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 6 april 2011 14:48

Hej folket!


Onsdag idag då ja.. typ den tråkigaste dagen i veckan, inget bra på tv.. förutom Big brother då men .. Iallafall. Jag kom hem från skolan för en stund sen, eller typ en timma sedan. Slutade 13.20, jobbade faktiskt bra i skolan idag.. även fast jag inte fatta ett piss haha! Nee men det gick bra mot slutet :)

Fick sån damp på lektionen förut, jag satt och ropa på att min lärare skulle komma och hjälpa mig 3 gånger men hon gick till alla andra hela tiden.. satt och vänta i över tio minuter och igår satt jag i 20 minuter, seriöst blev så sur x)


Snart börjar O.C .. redan sett serien men den är riktigt bra! Man minns ju inte precis allt som hände så då kollar man igen haha ;D

Ska träna senare med Zebbe också, ska bli riktigt skönt.. inte tränat på ett tag ://


Men jag skriver ikväll!



Pussen. 

Av sofia kitterfeldt - 5 april 2011 17:28

Jag har så tråkigt måste jag bara säga.. det är så himla dåligt väder. Vill ju inte ens ut på balkongen för att röka liksom.. Jättetråkigt verkligen när det regnar och blåser som fan!    Tänkte gå upp och sola faktiskt, men kom på att fötterna skulle bli lite blöta då! *Suck* .


Skulle egentligen med Zebbe & några till ner till Berg 211, men så duktig som Zebbe är så glömmer han att smsa och säga till mig.. Du är duktig du lilla Zebbinen!  


Ska nog ta och ladda ner någon bra film  och bara ligga & mya i sängen! Haha låter ju bra men ni fattar!  


Skriver imorgon babes!


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 5 april 2011 13:50

Heej sweeties!


Tisdag idag som alla vet, hoppas jag? ;) hehe ne men idag va jag i skolan (faktiskt) .. gjorde prov men vet inte om jag fick G ? Hade alla rätt utom på en liten skitsak, sen fråga en i klassen om jag fick G så fråga jag min lärare men hon svara inte haha så får fråga bengaloen imorgon! Känns så jävla skönt att bara ha 1 fucking prov kvar sen slipper jag gå dit mer!

Måste hitta en praktikplats kom jag på.. kommer ju gå bra! eller inte.


Men efter skolan drog jag direkt till tandläkaren. Mötte pappsen i stan , dom tog bort mina stygn från där dom tog bort tanden. Jag har haft sån jävla tandvärk så va tvungen att gå dit och kolla så att allt va som det ska.. Men dom sa det att det har börjat läka jättefint men det tar längre tid att läka för att jag röker osv.. inte bra!


Men ska fortsätta ta tabletterna som jag gör nu.. eller får ha typ ett "schema" för hur jag ska ta dom.. fast jag bara kör på haha! ;)


Nej nu har jag inte mycket mer att säga faktiskt.. inte hänt mycket mer idag.

Skriver ikväll!


 


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 4 april 2011 12:25

Det va några som gissade rätt på mina små påståenden. Många svarade över msn osv. Men jag tar efter dom som har komenterat på bloggen. Och den som hade rätt var min alldeles egna fruga Jacquline! Grattis gumman hahah! ;)


Och som jag sa ska jag länka din blogg här :)


Så checka min älsklings blogg. Jag läser den , så gör det ni också!

http://www.nattstad.se/jacqulinejabrin


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 4 april 2011 00:03

Jag tänkte göra en liten rolig grej här nu.. så märker vi hur mycket ni vet om mig ;)

Jag ska skriva upp 3 påståenden. 1 av dom är sant, men vilket? ;)

Så ni får gissa på!


1. Jag har haft sex med över tio personer.


2. Min favoritlåt är Britney Spears - Oops i did it again.


3. Jag blev av med oskulden när jag var 12.


Hmm vad tror ni? ;)

Den som svarar rätt kommer jag att länka här på min blogg.


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 3 april 2011 23:39

choooo!


idag är det söndag då ja.. eller snart är det måndag såg jag nu hihi.. ingen skola för mig imorgon, åh så skönt!

måste bara säga en grej!...


jag gillar inte life i kortedala.. alltså dom är helt väck!? igår så ringde mamma och skulle boka soltid till mig men då fick jag helt plötlsigt inte sola om inte någon förälder va med mig så jag sket i det.. sen idag så ringde jag och skulle boka och då sa dom ingenting men när jag och zebbe kommer upp så säger hon i receptionen att jag inte får sola utan förälder och jag bara " men jag solade ju ensam i fredags?" och allt blev helt kaos.. mamma ringde och skällde ut dom, men nu måste min bror eller mamma eller pappa vara med mig om jag ska träna eller sola.. -.-' !


så jag har övertalat min kära broder att följa med mig upp när jag ska sola imorgon! han är så snäll.


nu ska jag fortsätta vara social mot folk på msn!


pussen.

Av sofia kitterfeldt - 3 april 2011 00:15

 


 


 


 


normala?

nej inte direkt..

Ovido - Quiz & Flashcards