we will never walk alone .

Alla inlägg under april 2011

Av sofia kitterfeldt - 12 april 2011 13:03

Åh sitter och lyssnar på världens bästa låt :DD



måste också säga att jag är godkänd i matte nu! är så glaaad.. ingen skola för mig förrän i maj! :DD


PUSS PÅ ER!

Av sofia kitterfeldt - 10 april 2011 20:27

Heej


är så jävla seg .. heelt sjukt! har ont i benen med :(( började med att jag träna med Zebbe typ 1 timma, 30 min på bandet . Sedan hem till mig och åt mat, sedan vidare till kortedala torg.. sen GICK vi till city haha jobbig backe! sen åkte vi till kviberg, va där typ 10 min.. sen GICK vi till ica i munkebäck.. alltså är helt slut haha så sitter och glor på How i met your mother.

Men nu har det börjat här haha..


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 10 april 2011 12:10

Chuuuhuu!


köpte lite trosor och en BH på marknaden förut :$

haha ne men dom va as söta, och billigt! hiihi men som vanligt så betalade inte jag haha ;)

slänger upp bild på allt snart :)


snart blire träning meed Zebbe också, ska bli skönt!


nu ska jag byta om och sedan dra mig.   bajsbild men skitsamma :)


Pussen


Av sofia kitterfeldt - 9 april 2011 23:05

Tjaaaatjaa!


Eller nått.. höhö ne men hej jag har tråkigt typ.. sitter i storarummet där pappa har somnat på soffan.. klarar inte av att höra på när andra snarkar, får typ panik så ska lägga mig i sängen med båda datorerna i think!

Satt på balkongen förut med min kissemiss, haha tog bilder (a) mina grannar som va utanför måste ju ha undrat!? Haha! Nee men vi är så söta så, eller han är iaf..

Imorgon blir det kanske träning med Zebbinen.. vill sola med, ska försöka luska fram lite pengar av pappsen!


Ne nu ska jag ut och röka, sen in på mitt rum!


 

min snygga balkongoutfit.


 

solsolsol!


 

kissäääääkattääään.


 

mjauu!


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 9 april 2011 15:38

Hejsan hejsan!


Idag är det fan as gött väder! Sitter på balkongen och chillar lite, solen lyser rakt på så sitter bara i bikini & shorts! Vet inte vad som händer idag faktiskt.. blir la att bara sitta hemma och ta det lugnt eller så. Va och hälsade på mamma förut, hon mår bättre nu.. hon hade fått ett stort jävla magsår så hon fick tabletter & så.. så får vi se om det går bort!


träffade becca en snabbis förut med, den lilla sötungen! hihi..


Ne nu ska jag in och hämta något kallt att dricka!

Skriver sen.


Pussen.

Av sofia kitterfeldt - 8 april 2011 21:48

Jag fick en sån konstig känsla förut.. den känslan jag fick när jag va kär i dig. Då jag älskade dig.. Lovade mig själv att inte få tillbaka den känslan, men det är svårt att inte få den! Riktigt svårt faktiskt.. eftersom du var en så stor del av mitt liv ett tag. Svårt att bara släppa allting.. Har snart gått EXAKT ett år sen det tog slut.. tiden går så fort!? När jag tänker efter på vad jag kunde bättre för att vårat förhållande skulle hålla, kommer jag på massor med saker.. varför gjorde jag inte bara allt då? Lätt att vara efterklok.. som man brukar säga.

När jag satt och tänkte förut.. så tänkte jag att jag ville ge dig något.. eller skicka något till dig, du skulle inte få veta att det var ifrån mig.. Men skulle skriva på det lilla kortet som skulle vara med.. Där skulle det stå "Jag älskar dig". Men .. Jag vågar inte det, för om jag gör det.. är jag rädd för att vi inte kommer prata alls mer.. Nu pratar vi iallafall som "vänner".. Men jag vill vara mer än så! Vet att det inte kommer bli så igen.. menmen.. man får väl drömma? Det gör jag iallafall varje jävla natt.. tänker tillbaka på oss. Hela tiden, när jag sitter på balkongen, tittar jag bara rakt fram och tänker på "oss" . Det gör verkligen ont.. riktigt jävla ONT! Jag vet att du inte läser min blogg. Och det är väl bara bra antar jag.. Eller något..


Förlåt för mitt deppinlägg .. men måste få ut mina känslor!


Puss..

Av sofia kitterfeldt - 8 april 2011 15:58

Mamma åkte in på sjukhus idag.. därför ingen skola och inget bloggande förrän nu!

Ambulansen va här vid kvart i 10.. pappa kom dit vid typ 1-2 nån gång och jag va med henne hela tiden, från 10- ca 3 .. vet inte riktigt va de va för fel på henne, eller hon hade jätteont i magen och ryggen osv.. dom trodde de va en rätt allvarlig grej men det orkar jag inte ta här!


Så jag fick välja maträtt idag haha, blev ju såklart tacos! ;) så det ska jag och pappsen fixa ihop! :)


Men nu ska jag duscha.

Skriver senare eller imorgon!



förlåt frugan för bilden men vi är söööta!


Pussen. 

Av sofia kitterfeldt - 7 april 2011 21:52

Blev längre möte än jag trodde faktiskt.. satt och snacka och planera massor.. men om vad i don't tell u ;) va där i typ 2.5 timma iaf, va så jävla röksugen.. hade glömt att ta med mig cigg -.- så duktig som jag är!


Blev ingen träning idag heller.. får bli imorgon! (a)


Nu ska jag kolla BB!


PUSSEN.

Ovido - Quiz & Flashcards